Efter talrige års tennisspil på Emdrupparkens Idrætsanlæg var stiftelsen af KFUMs Tennisklub (nu KFUM Tennis) i 1975 en helt naturlig beslutning.
Den stigende interesse for tennissporten resulterede i et øget behov for at kunne dyrke tennis under organiserede former, og i Emdrup og omegn blev KFUM’s Tennisklub det oplagte svar for tennishungrende folk.
Det er vi fortsat i dag, hvor vi med over 1100 medlemmer er blandt de 8 største tennisklubber i Danmark.
Nyligt har vi desuden udvidet med padel.

Hvem er vi?
KFUM Tennis er og skal fortsat være en forening med tilbud til alle vores forskellige medlemstyper som juniorer, veteraner, motionister, ambitiøse holdspillere og holdspillere, der mest drages af lidt konkurrence på hyggeplan.
Derfor tilbyder vi både juniortræning (meget for de ivrige), holdtræning og motionstræning, ligesom vi afholder klubmesterskaber (for forskellige niveauer), motionsspil og diverse sociale aktiviteter.
Vores brede tilgang afspejler sig også i vores deltagelse Dansk Tennis Forbunds holdturnering, hvor vi er repræsenteret i stort set alle rækker.
Udover junior- og veteranhold har vi således seniorhold på flere niveauer, fra elite til lavere serier.
Selvom vi allerede nu kan tilbyde vores medlemmer tennisformer, der passer netop dem, arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre vores tilbud.
Vi ønsker kort sagt at være en levende klub, som giver liv til tennis i alle afskygninger.

Af samme årsag udvidede vi i efteråret 2023 vores anlæg med to udendørs padelbaner.
Padel er nært beslægtet med tennis og en af Europas hurtigst voksende idrætsgrene.
Så vi er glade for også at kunne tilbyde selvstændigt medlemskab af padel.

Hvad koster vi?
Økonomi skal ikke afholde mennesker fra at opleve tennissportens livgivende glæder.
I KFUM Tennis holdes medlemskontingentet derfor så lavt som muligt, hvilket betyder, at kontingentet ligger i den lavere ende sammenlignet med de øvrige klubber i Storkøbenhavn.
Priserne for de forskellige tennis-medlemskategorier kan ses på siden priser

Og her har du priserne på padel timepriser padel

Hvor ligger vi?

KFUM Tennis holder til på Emdrupparkens Idrætsanlæg, som er beliggende på Nøkkerosevej 23 lige ved grænsen mellem København, Gladsaxe og Gentofte kommune.
Vi råder over 2 indendørsbaner, 8 grusbaner og to padelbaner.
Sammen med de øvrige klubber i Emdrupparken har vi adgang til et klubhus i form af en dejlig villa med dertilhørende have og grillfaciliteter samt til omklædningsrum med bad, cafeteria m.m.
Emdrupparken er således centrum for livlig aktivitet, hvor man udover tennis- og padel spillere også støder på håndboldspillere, fodboldspillere, badmintonspillere og atletikudøvere.

Indendørs spilles der i indendørshal med 2 baner etableret i 2021, samt i en multihal, som vi deler med de øvrige sportsklubber på udendørsanlægget.

YDERLIGERE INFORMATION
Spørgsmål omkring Padel, bedes rettes til klubbens sportschef:

SPORTSCHEF
Thomas Skouboe
20 87 77 81
thomas@kfum-tennis.dk