Hjemløse KFUM fortsætter i Elitedivisionen

KFUM fastholdt sin plads i Elitedivisionen efter 4-0 sejr over 1.divisions suveræne tophold fra Hillerød i afgørende playoff-kamp.

Grundspillet
Noget overraskende tilspillede KFUM sig sidste vinter en plads i det fornemste selskab i dansk tennis – Elitedivisionen.
Med vanskelige betingelser, som klub uden egen hal, skulle det i år vise sig om holdet var en døgnflue eller leveringsdygtig i resultater på øverste hylde.
KFUM har trænet på 3 forskellige underlag, i 3 forskellige klubber undervejs i sæsonen, da klubben ikke råder over egen hal, og derved ikke har den hjemmebanefordel, de fleste klubber nyder godt af indendørs.
En bestemt godkendt indsats, resulterede i en plads blandt de 8 bedste hold efter grundspillet, som fik lov at fortsætte i mellemspillet.
Chancen for at nå medaljespillet, som de 4 bedste hold i mellemspillet kvalificerer sig til, var ikke stor og ikke overraskende måtte holdet nøjes med en sekundær placering.
Men fra at være sikret endnu en sæson i Elitedivisionen, betød en strukturændring, at KFUM skulle ud i en afgørende playoff kamp mod vinderen af 1.division, da Elitedivisionen blev skåret fra 12 til 8 hold.

Playoff
Vinderen af 1.division var Hillerød, som mødte ubesejret og fuld af selvtillid op til opgøret mod KFUM.
Formatet er 6 kampe, fordelt på 4 singler og 2 doubler, men efter 4 sejre i singlerne til KFUM, blev doublerne suspenderet, da en vinder var fundet.
Så når Elitedivisionen indendørs starter op igen næste gang, er det altså stadigvæk med KFUM som deltager.

KFUMs herrer i Elitedivisionen: Timm Schiander, Thomas Skouboe, Oscar Jeppesen, Jimmy Wallin, Mikkel Paludan-Müller og Gregers Olander.
Manglende på billedet: Daniel Lohff og Sebastian Rogaczewski.